Habiskan Master & PhD dalam Tempoh 6 Bulan!

“Anda Belajar, Kami Urus”

 

ROKET Exclusive Tools!

Dapatkan Promosi sempena CNY!

 

Online Training

Seagalanya dihujung jari anda! Pelajari Secara Online Modul Terbaru "Strategi Habis Tesis 6-3 Bulan".

1
1

Misi Kami MeROKETkan Pengajian Anda!

“Anda Belajar, Kami Urus”
http://www.drroket.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_diamond.svg
Praktikal

Teknik dan Formula yang praktikal untuk memudahkan pengurusan pengajian Master & Phd.

http://www.drroket.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_compass.svg
Mudah

Sistem dan Teknik yang sangat mudah supaya tidak lagi serabut kepala!.

http://www.drroket.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_layers2.svg
Sistematik

Sistem yang digunakan sangat praktikal dan membantu memudahkan pengurusan A-Z Pengajian.

http://www.drroket.com/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_anchor.svg
Berkesan

Rahsia, Formula, Teknik dan Sistem yang didedahkan adalah terbukti berkesan untuk memastikan anda bergraduasi on time!.

SEMINAR MASTER PH.D R.O.K.E.T!

APA KATA MEREKA YANG TELAH HADIR?

"Chapter saya yang dah bertahun tak bergerak, selepas menghadiri Seminar Dr Roket, saya telah siap 1st draft dalam masa 2 bulan setengah dan telah submit kepada sv!!"

Puan Siti

"Sejak pergi seminar Roket ni, waktu lunch pun update list kerja nak buat lepas lunch nanti, keep momentum on track!"

Puan Syahirah

"Saya nak ajak kawan-kawan yang perlukan motivasi,skill, strategi pengurusan dalam thesis untuk hadir seminar nie. Saya dah pergi kali pertama, tapi nak pergi lagi. Sebab sangat membantu perjalanan thesis saya"

Puan Sarah

“Ada yang cakap buat apa lah nak pergi seminar macam ni? Boleh percaya ke Dr Roket tu? Dah pergi hari tu cukuplah, buat jelah tesis tu sampai siap. Takkan tak reti2 lagi? Masa Grand Finale, Dr Roket cuma sentuh secara basic sebab seminar sehari je plus ada 4 orang lagi speaker yang lain. So memang tak sempat nak gali semua benda.
Seminar R.O.K.E.T Exclusive ni sangat sesuai untuk mereka yang sedang siapkan tesis, stuck dan nak lajukan tesis. Paling best Dr Roket siap coaching one by one tadi & bagitahu apa nak buat dari A to Z. Apa yang yana boleh cakap, bila complete je seminar ni yana dah nampak jalan yang terang benderang dan boleh siapkan tesis lebih awal dari apa yang dirancangkan, insya-Allah. Doakan yana dapat siapkan tesis ni sebelum baby dalam perut ni lahir ya".

Puan Hazliana Yahaya

“2 hari yang diperuntukkan untuk belajar ilmu rancang dan urus, insyaAllah boleh selamatkan 2 tahun dari “stuck” tak tahu nak “kerjakan” tesis ni macam mana. Terima kasih DR Roket”.

Ustazah Fatimah Syarha