"Dah Lost & Stuck Tak Nampak Ending Master Ph.D Journey"

Anda pernah kenal orang yang nak sambung Master Ph.D tapi tak tahu  nak start dari mana? Atau  mereka yang dah lost dan stuck dalam writing dan tak tahu macam mana nak gerakkan tesis? Dah rasa give up dengan journey Master Ph.D ni?

Join Circle Khas Saya, Iaitu "Dr Roket Network"!

Dengan sesi ini, saya lebih dekat dan mudah untuk bantu anda selesaikan isu dan cabaran yang berlegar di dalam dunia Master Ph.D terutamanya dalam “Thesis Management”. Sesi ni nilainya RM 4999 tapi saya nak berikan anda secara PERCUMA sahaja. Daftar segera!!!!

Video Tips

Tentulah banyak video tips yang dah saya kongsikan. Yang banyak membantu Geng Platinum Dr Roket siap tesis kurang 6 bulan pulak tu. Saya buat semua ni secara LIVE.

Thesis Management

Thesis Management yang asas pun ramai bangsa Postgrad terlepas pandang. Inilah antara punca utama isu dan cabaran tidak jumpa solusi.

Available Globally

Peluang untuk Networking dan Networthking bersama bangsa Postgrad di seluruh dunia dari pelbagai latar belakang bidang, Universiti, bangsa, agama, negeri & negara.

Online Training

Bonus! Anda akan menerima 5 Siri Video Online Training, siri-siri kelas online dan pemantauan berkala dari saya melalui email. Semua ini anda akan dapat secara PERCUMA sahaja!

JOIN DR ROKET NETWORK SEKARANG!

Sila masukkan nama dan email anda untuk dapatkan link untuk join FB Group Dr Roket Network