SEMINAR GEMPUR

Khas Untuk Geng Master PhD SIBUK

[mvc_countdown borderstyle=”none” id=”17-9-2018″ width=”100px” height=”50px” size=”60px” periodsize=”20px” textcolor=”#ffffff” periodcolor=”#ffffff” bgcolor=”#d12f29″ year=”2018″ month=”12″ date=”25″ lineheight=”2″ padding=”15px” margin=”10px” borderclr=”#000000″ borderwidth=”40px” radius=”50%”]

G.E.M.P.U.R ini khas

untuk anda yang kategori SUPER SIBUK,

BANYAK KOMITMEN TAPI SEDANG SAMBUNG MASTER PHD.

SIAPA LAGI PELAJAR MASTER PH.D YANG NAK DAPATKAN BLUEPRINT DR R.O.K.E.T YANG DAH BANTU LEBIH 1271 PELAJAR UNTUK MEROKETKAN TESIS DAN PENGAJIAN MEREKA LEBIH LUAR BIASA DARI SEBELUM NI?

 

Akhirnya, at the 1st time, rahsia bagaimana meroketkan tesis anda 2-3 ganda & urus masa dengan pelbagai komitmen bakal didedahkan! Dan berita baiknya, ianya sangat2 diperlukan oleh anda, TERUTAMA ANDA YANG SUPERRRR SIBUK!

✅ Sambung Master Ph.D dah lama tapi selalu krik krik?

✅ Selalu rasa lost, blur.. tak boleh nak focus bila writing?

✅ Banyak sangat komitmen sampai tak menang tangan nak buat semua?

✅ Takut lagi lama tangguh, kang kena terminate?

Dan sebab itulah, anda perlu mempelajari strategi2 dan teknik-teknik TERBARU di dalam program terbaru DR Roket iaitu G.E.M.P.U.R! Ya kita bakal menggemparkan dan menggempurkan! Ia bakal mengubah “segala-galanya” untuk diri anda!. InsyaAllah!

Sebelum ini, anda dah sambung belajar dari sekolah, degree bertahun2..Dah lalui macam-macam ‘musim suka’ ‘musim duka’ dah berkali2..Mungkin sebelum ni komitmen tak banyak sangat, tapi sekarang ni anda rasa lain mcm.. Sejak sambung Master Ph.D komitmen semakin bertambah. Komitmen pada family, suami, isteri, anak-anak, kerja, study…dan macam-macam lagilah! Nak dapat balik momentum tak sibuk sangat macam zaman dulu dah rasa susah, inikan pula nak kekalkan ‘result’ dan “momentum’ menulis thesis supaya meroket? Masa semakin berjalan..tesis tak berapa nak jalan..Aduh.. Rasa give up dah dan rasa nak quit saja! Macam-macam cara dah buat nak urus masa, urus tesis, urus study, urus itu ini, tapi masih rasa lost dan tak tahu nak start dari mana nak kemana.

It’s okay.. Relax… Tarik nafas..hembus.. Hehe

Jika anda masih lagi fikirkan anda sukar cari masa untuk fokus menulis tesis, saya nak anda HENTIKANNYA! Anda BOLEH! Sebenarnya, anda hanya perlukan “org yang betul” yang akan explain bagaimana caranya kepada anda

Pernah tak, sebilangan ‘SV’ ‘kawan-kawan PG’ kata;

“LAGI LAMA BELAJAR, LAGI BAGUS, LAGI MATANG..”

“LAGI LAMA BUAT TESIS, LAGI BOLEH UBAH DUNIA, LAGI NAMPAK BIJAK..

“NAK KALUT BUAT CEPAT-CEPAT BUAT APA? “..

.. Mcm2 mereka perkatakan.. Mereka ada alasan tersendiri berkata sedemikian, tapi ianya TAK BETUL!

Jika anda pernah terfikir, bahawa mereka mungkin sengaja cakap begitu kerana berdasarkan pengalaman silam yang mereka lalui.. Mungkin mereka nak anda rasai perkara yang sama.. HAKIKATNYA, anda ada pilihan untuk melalui perkara yang sama atau sebaliknya..

Tapi, Dr Roket takkan macam tu.. No no no…

Saya nakkan anda BETUL2 SEDUT ILMU PROVEN SUCCESS kali ini!

Sebab itulah, saya sampaikan info ini kepada anda sekarang, supaya anda bukan saja boleh meroketkan diri anda, tesis anda, hidup terurus walaupun dengan komitmen yang macam-macam tu. Yang paling penting, tesis dan hidup yang krik krik itu akan merubah sebelum berakhirnya 2018 ini! Saya serius…

Apa yang saya bantu?

Thesis Management | Pengurusan Diri | Pengurusan Komitmen | Pengurusan Maklumat dan banyak lagi..!

Teruskan Bacaan Jika Anda

Salah Satu Dari Kategori Dibawah Ini

Apa Kata Mereka?

Alhamdulillah, asbab tunjuk ajar Dr masa grand finale seminar 30 Dis yang lalu dan panduan mengurus RRD ini, progress saya dari tidak ada deraf proposal, sekarang dah mula develop instrumen lepas submit chapter 1, 2, 3 dalam tempoh 21 hari sahaja sejak balik dari Grand Finale haritu. Alhamdulillah!

Pn Nurhayatul Nira RamliMaster, Selangor - Roket Grand Finale 30 Disember 2017.

Pagi ini saya terlalu semangat untuk update aktiviti dalam RRD ini. Bila disusun satu persatu, rupanya saya attended seminar ROKET Pertama pada 17 Disember 2016 dan saya telah siap 1st Draf pada 13 Februari 2017. Allahu, tiada yang mustahil dalam perjuangan. Sekarang saya berada pada penghujung sem 3, walaupun ada lagi 3 sem di hadapan, saya hanya letak diri saya ada 2 sem lagi yang perlu diselesaikan. Inspirasi Dr.Mar menghabiskan pengajian GBT insyaAllah saya akan sahut. Jika seorang isteri dan ibu boleh, kenapa seorang ayah dan bapa yang lebih banyak masa belajarnya tidak mampu untuk bergerak lebih laju. Semoga dipermudahkan segala urusan Dr dan team.

Tn Khairul Asyraf Mohd NathirPh.D, Negeri Sembilan- Roket 17 Disember 2016.

Dr, to be frank, I have no issues langsung in term of academic writing, articles, journals etc. It’s not about the content, it’s not about the methodology. Tapi bila hadir seminar Dr, I get back myself. Saya baru saya sedar selama ni masalah saya adalah pada “Urus”. It was such a blessing to join such a wonderful seminar! Thanks Dr!. Kenapalah Dr tak muncul awal-awal lagi?

Pn NoorPhD, Seminar Roket 2017.

“SIAPA KAMI, YANG BAKAL DEDAHKAN ILMU PROVEN SUCCESS NI?”

1

PERTAMA DI MALAYSIA

Ini adalah seminar pengurusan Master Ph.D yang PERTAMA di Malaysia dan telah bermula sejak hujung tahun 2016.
2

TELAH MEMBANTU RIBUAN PELAJAR

Alhamdulillah, Dr Roket telah membantu lebih 1271 orang pelajar Master Ph.D didalam siri kelas, seminar, group coaching, personal coaching berkaitan pengurusan.
3

PELBAGAI LATARBELAKANG PELAJAR

Mereka yang pernah hadir ke program Dr Roket terdiri dari pelbagai latarbelakang bidang dan pengajian. Alhamdulillah inilah antara Networking & Networthking mahal yang ada. Mereka juga terdiri daripada pelbagai latar belakang pekerjaan; Pelajar PG, Guru, Guru Besar, Guru Kaunseling, Pensyarah, PTD, Selebriti.
4

COACH, SPEAKER , TRAINER, & AUTHOR

Penulis & penerbit buku2 dalam buku umum motivasi islami, berkaitan dunia Master Ph.D seperti “9 Formula Meroketkan Master Ph.d”, Research Diary PERTAMA di Malaysia dan Dunia iaitu “RRD-Roket Research Diary”.

Apakah Yang Bakal Anda Pelajari?

APA MAKSUD G.E.M.P.U.R NI SEBENARNYA?

G.E.M.P.U.R – Geng Master Ph.D United Roket, yang merupakan kombinasi skil strategi dan teknik hanya untuk orang-orang sibuk dan bergelar pelajar Master Ph.D sahaja. Kalau anda kategori tidak sibuk walaupun sedang sambung Master Ph.D, program ini bukan untuk anda. Selain Dr Roket, ada 2 lagi tetamu istimewa yang akan berkongsi RAHSIA mereka G.B.T dan G.O.T!

Antara 3 ‘SENJATA’ UTAMA yang belum pernah ‘dihidangkan’ dimana-mana tempat yang bakal membuatkan tesis dan diri anda meroket ! Kena guna senjata asas ni. Kita kan nak berGEMPUR!!!!

3 SECRET WEAPON G.E.M.P.U.R BAKAL DIDEDAHKAN!
============================================

SECRET #1: FOCUS LINE

Lebih 5+1 cara MUDAH TAPI PANTAS bagaimana untuk KEKALKAN MOMETUM dan FOKUS WRITING —> Cara ini akan membuatkan otak anda sentiasa ligat berfikir dan anda sendiri tak menang tangan nak tulis!

SECRET #2: G.B.T FLOW

Bagaimana anda boleh bina dan setkan flow anda sendiri supaya anda clear sejak dari awal … kaedah yang PROVEN, PRAKTIKAL & SIMPLE TO USE, tidak kira anda masih baru mendaftar atau sudah lama mendaftar.

SECRET #3: TIME BOMB

Bagaimana mengurus masa antara Master Ph.D dan aktiviti, komitmen dan apa yang penting dalam hidup anda, atau apa yang anda nak lakukan dalam hidup anda supaya tidak tersasar. AMAZING…

ANTARA MODUL G.E.M.P.U.R YANG BAKAL DIDEDAHKAN!
==========================================

MODUL #1 – FORMULA S.I.B.U.K

Bagaimana Formula S.I.B.U.K ini mampu menguruskan kesibukan anda untuk boleh menulis.

MODUL #2 – FORMULA S.I.A.P

Formula ni akan bantu anda macam mana boleh siap tesis. Sibuk macam mana pun, kalau tahu formula S.I.A.P ni insyaAllah boleh siap! Target nak siap kan?

MODUL #3 – TEKNIK FOKUS

Saya akan ajar teknik fokus. Yalah dengan komitmen macam-macam nak bagi fokus tu kadang.. tuuut...

DAN BANYAK LAGI YANG AKAN DIDEDAHKAN!

Berapakah Yuran Kebijaksanaan?

Harga Promosi Hari Malaysia DILANJUTKAN  SEKARANG!

Promosi Akan Tamat Dalam Masa

DAFTAR SEMINAR GEMPUR SEKARANG

Klik Untuk Daftar Seminar Sekarang Sebelum Yuran Kembali Asal
DAFTAR SEKARANG!
[mvc_countdown borderstyle=”none” id=”12-9-2018″ width=”100px” height=”50px” size=”60px” periodsize=”20px” textcolor=”#000000″ periodcolor=”#3452ff” bgcolor=”#f41000″ year=”2018″ month=”9″ date=”19″ lineheight=”2″ padding=”15px” margin=”10px” borderclr=”#10186d” borderwidth=”40px” radius=”50%”]
Try It Now

$5.99

Get a free domain name and custom cookies delivered to your door every month.

 

[add_to_cart]
Ultimate

$49.99

Everything the other plans have plus an annual subscription to nectar magazine

 

Maklumat Seminar

Untuk memastikan anda tidak terlepas, sila pastikan anda simpan maklumat ini:

29 September 2018 | Sabtu | 8.00 am-5.00 pm |
Star Avenue Shah Alam

Perlukan Bantuan?

Jika perlukan bantuan, hubungi pegawai “Customer Happiness” kami untuk daftar ke Seminar Gempur.

(+60) 018-3998003 (Zetty) |
(+60) 018-2587003 (Nana)