SEMINAR GEMPUR YANG TERAKHIR PADA 28 DISEMBER 2019 TELAH MELABUHKAN TIRAI…

Seminar Gempur telah berlabuh tirai pada 28 disember 2019 di Tenera Hotel Bangi. Ini merupakan Seminar Gempur yang terakhir yang akan dianjurkan oleh Dr Roket. Seminar Gempur yang terakhir ini telah dihadiri oleh hampir 1500 pelajar postgraduate dari serata malaysia dan tidak ketinggalan ada juga yang datang dari Brunei.

.

Seminar Gempur ini bermula dari jam 8 pagi sehingga 11.00 malam. Pelbagai pengisian yang dimuatkan dalam seminar Gempur kali. kelainan juga dibawa iaitu berbanding Seminar Gempur sebelum ini, seminar akan tamat sekitar jam 7 sahaja. Namun Seminar Gempur ini telah diberi nafas baru dimana diselitkan dengan bacaan Hisnul Muslim dari Ustaz Roesfan Sazrin yang juga merupakan Geng Platinum Dr Roket selepas solat Maghrib.

Seterusnya diteruskan lagi dengan Sesi Hot Seat dari Platinum Dr Roket yang sangat komited serta yang telah menyelesaikan tesis mereka kurang dari tempoh 6 bulan bahkan ada antara mereka yang menyiapkan tesis mereka dlm tempoh 2 bulan!

.

Selain itu juga, Dr Mardiana yang juga turut mengisi Slot Master Phd Mommy pada waktu petang. Slot yang paling ditunggu- tunggu kerana Dr Mardiana telah kongsikan cara penggunaan TM168 yang telah membantu ramai ibu-ibu yang ingin menyambung Master PhD tapi terlalu banyak komitmen dan dalam masa yang sama perlu menguruskan keluarga dan juga bekerja. Dengan mengaplikasikan TM168 pengurusan masa akan lebih teratur dan terurus.

Sempena tahun 2020 ini, Dr Roket telah memperkenalkan program terbaru, iaitu Nak Ubah Tesis (N.U.T) yang akan memberi impak sebanyak 10x ganda berbanding Seminar Gempur.

.

Join waiting list sekarang dan jadi 100 terawal untuk dapatkan TIKET PERCUMA Nak Ubah Tesis (N.U.T) yang akan diadakan pada 21 mac 2020 ini. Isi waiting list sekarang>>http://www.drroket.com/nak-ubah-tesis-n-u-t-2020-waiting-list/

#nakubahtesis

#NUT2020

#GEMPUR10X

Leave a Reply