Seminar Master Ph.D R.O.K.E.T Exclusive 10-11 Februari 2018

Alhamdulillah Selesai Seminar Master Ph.D R.O.K.E.T Exclusive 10-11 Februari 2018.
.
Batch kali ni sangat bertuah kerana menjadi :

1) 1st batch yang Dr Roket ajar menggunakan RRD dari A-Z.

2) 1st batch yang Dr Roket ajar menggunakan A.R.M.P Chart dari A-Z

3) Modul sangat berbeza! Dr Roket berkongsi Skill & Teknik yang membantu calon Master Ph.D keluar dari STUCK…!

4) Sesi coaching 100% tumpuan untuk setiap orang.

Alhamdulillah! Terrrbaik.

Semoga Allah mudahkan Master Ph.D anda insyaAllah! Dapat selesaikan 1st draft thesis dalam tempoh 6-3 bulan insyaAllah!

 

Apa kata mereka yang hadir?

====================

“2 hari yang diperuntukkan untuk belajar ilmu rancang dan urus, insyaAllah boleh selamatkan 2 tahun dari “stuck” tak tahu nak “kerjakan” tesis ni macam mana. Terima kasih DR Roket”. (Ustazah Fatimah Syarha)

“Syukran katsir atas segala perkongsian selama 2 hari. Sangat berbaloi, dan sangat padat dengan ilmu.” (Cikpuan Nurul Hafizah Mohd Nasir)

“Alhamdulillah..setelah berkampung selama 2 hari bersama Dr Roket, banyak ilmu yang sangat2 berharga. Terima kasih atas segala ilmu yang Dr dan team kongsikan. Hanya Allah yang membalas segala usaha Dr dan saya doakan Dr dan team diberikan kesihatan, kecekalan dan kemudahan utk bantu lebih ramai lagi yang sepert kami dan semoga segala usaha Dr menjadi asbab kebaikan pada masa hadapan. Untuk rakan2 seperjuangan, selamat merawat tesis dengan bersungguh-sungguh. Insyallah setiap kesusahan itu Allah dah janjikan kemudahan dan setiap cabaran itu Allah design khas sesuai padan dengan bahu masing2. semoga Allah permudahkan urusan kita semua.”
(Pn Nurhayatul Nira Ramli)

“Ada yang cakap buat apa lah nak pergi seminar macam ni? Boleh percaya ke Dr Roket tu? Dah pergi hari tu cukuplah, buat jelah tesis tu sampai siap. Takkan tak reti2 lagi? Masa Grand Finale, Dr Roket cuma sentuh secara basic sebab seminar sehari je plus ada 4 orang lagi speaker yang lain. So memang tak sempat nak gali semua benda.

Seminar R.O.K.E.T Exclusive ni sangat sesuai untuk mereka yang sedang siapkan tesis, stuck dan nak lajukan tesis. Paling best Dr Roket siap coaching one by one tadi & bagitahu apa nak buat dari A to Z. Apa yang yana boleh cakap, bila complete je seminar ni yana dah nampak jalan yang terang benderang dan boleh siapkan tesis lebih awal dari apa yang dirancangkan, insya-Allah. Doakan yana dapat siapkan tesis ni sebelum baby dalam perut ni lahir ya”. (Pn Hazliana yahaya)

Leave a Reply